Vacature Secretaris

De NKV zoekt voor de uitbreiding van haar bestuur een nieuwe actieve secretaris. De secretaris heeft naast de formele secretariële taken zoals het beheer van het ledenbestand en accuraat inspringen op het diverse mailverkeer,  een belangrijke rol in de interne organisatie van de vereniging. Het Bestuur van de NKV bestaat momenteel uit vier enthousiaste leden. Het bestuur is verantwoordelijk voor de uitvoering en het opstellen van de strategie, het algemeen beleid en de werkplannen.

Wat bieden wij?

• Een ambitieuze, groeiende organisatie
  • Een groep enthousiaste mensen
  • Een onkostenvergoeding
  • De mogelijkheid om je zelf verder te ontplooien, andere mensen te ontmoeten of op een specifiek    gebied ervaring op te doen of projecten op te zetten
Heb jij de volgende kwaliteiten?
  • Gevoel voor het besturen van een vrijwilligersorganisatie of bereid zijn dit te leren
  • Interesse in de problematiek van de leden van de vereniging en vraagstukken die onder leden leven kunnen vertalen in beleid
  • Plezier in communiceren en een collegiale houding
  • Verantwoordelijkheidsbesef
  • Kritische houding
  • Gestructureerd kunnen werken, nauwkeurigheid en oog voor detail
  • Goede schrijfvaardigheid en beheersing van de Nederlandse taal
  • Computervaardigheid (MS Office)
Wat vragen wij van je?
Het Bestuur vergadert tweemaal per maand, op de woensdagavond te Nieuwegein. De tijdsbesteding van de secretaris is afhankelijk van de activiteiten en de eigen initiatieven alsmede, in overleg met de collega bestuursleden, de verdeling van de bestuurstaken. De tijdsbesteding zal ongeveer 4uur per week bedragen.

Heb je interesse voor deze boeiende functie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met het Bestuur: Email: voorzitter@kitesurfvereniging.nl