Sinds 2016 verzorgt de NKV de officiële juryopleiding van het Freestyle kitesurfen. Deze opleiding is door het Watersportverbond erkent en deelnemers ontvangen bij een positieve beoordeling van hun vaardigheden een formeel certificaat van het Watersportverbond.

In 2019 staan de volgende opleidingsavonden gepland:

Beginners juryavond: April 2019

Voor wie?
Je wilt helpen bij het jureren van wedstrijden maar hebt dit nog nooit gedaan, of wilt je eerste wedstrijd varen.Tijdens deze avond leer je alles wat nodig is om een wedstrijd te kunnen jureren. Van vlagen en regels tot tricks.

Gevorderden juryavond: April 2019

Voor wie?
Je hebt al eens een wedstrijd gejureerd of bent een wedstrijd kiter en je wilt de laatste ontwikkelingen weten binnen het jureren. Dit is ook de avond dat de scores en worden vastgesteld voor het seizoen van 2018.

Meer weten of je direct opgeven? stuur dan even een mailtje naar Kelly Schouten: jury@wedstrijdkitesurfen.nl