Vacature regiocoordinator (loondienst)

Vacature regiocoordinator (loondienst) 2018-04-03T13:03:38+00:00

Vacature regiocoördinator Nederlandse Kitesurf Vereniging

Inleiding:

De Nederlandse Kitesurf Vereniging (NKV) is een actieve vereniging met meer dan 3.300 leden. De NKV houdt zich sinds 2000 bezighoudt met de belangenbehartiging van de kitesurfers in Nederland. Door beperkende wetgeving en groei van de afgelopen jaren wordt het overvol op populaire spots. Samen met een netwerk aan vrijwilligers (spotbeheerders en kennisteam) werken we aan behoud en uitbreiding van veilige kitesurflocaties. Naast het bestuur hebben we een regiocoördinator voor 16 uur per week in dienst.

De Vacature:
De NKV zoekt in verband met toename van de werkzaamheden een tweede regiocoördinator voor 8 uur per week, dit gaat om een betaald dienstverband.

Profiel:

• Is lid van het NKV;
  • Is een enthousiast kitesurfer/ster;
  • Heeft bij voorkeur bestuurlijke- of werkervaring;
  • Beschikt over goede en open communicatieve vaardigheden;
  • Beschikt over goede computervaardigheden;
  • Heeft affiniteit met lokale en regionale overlegstructuren en regelgeving over kitesurfspots;
  • Is een teamspeler;
  • Is bereid met enige regelmaat lokale kitesurfspots in den lande te bezoeken.

De Taken

• Rapporteert, overlegt en coördineert regiozaken met/aan regiocommissaris in het bestuur;
  • Stelt jaarlijks samen met regiocommissaris een begroting op;
  • Adviseert het bestuur over het beleid binnen de vereniging;
  • Bewaakt de bestaande en bevordert het openen van nieuwe kitesurfspots in Nederland;
  • Werft, stuurt, activeert NKV-spotbeheerders;
  • Overlegt met clubs, verenigingen, en lokale en regionale stakeholders over kitespots en kitezoneringen en gerelateerde aangelegenheden;
  • Is verantwoordelijk voor de opbouw en delen van kennis (incl. best-practice documentatie) met betrekking tot wet-/regelgeving over kitesurfspots en zoneringen.

Reageren?
We zien je reactie graag tegemoet. Stuur je motivatiebrief met CV naar voorzitter@kitesurfvereniging.nl.

Meer info:
Neem contact op met René Bos (voorzitter) via voorzitter@kitesurfvereniging.nl ; Bouke Borger (penningmeester), via penningmeester@kitesurfvereniging.nl of Hans van der Hulst (regiocoördinator in vaste dienst) via regiocoordinator@kitesurfvereniging.nl .